22 Май, 2017 00:00 1 205 1

Wacken metal battle Bulgaria 2017

  • metal battle-
  • музика-
  • концерт
Wacken metal battle Bulgaria 2017 - 1

Wacken Metal Battle Bulgaria 2017 ще се състои на 2, 3 и 4 юни. Поради промяна на първоначалните договорки от страна на Маймунарника, тази година домакин на събитието ще e столичния клуб “Mixtape 5“. Както беше обявено и по-рано, на 2 и 3 юни ще са полуфиналните кръгове, а на 4 юни (неделя) ще е финалът.

Поради изключително засиления интерес към тазгодишното издание, и предварително обявеното ограничение до 24 слота за изява на полуфиналите, се наложи да потърсим помощ за предварителната селекция на групите от своите международни колеги. За да има непредубеден избор, бяха изпратени песните на всички отговарящи на условията за участие банди и те получиха своята оценка от хора, които отдавна се занимават с това. Представителите на Wacken Metal Battle 2017 за Латвия, Грузия, Хърватска, Румъния и Испания излъчиха своите 24 фаворита, а ние само обобщихме резултатите, които са следните: 8 m/s, 40 Days Later, Anonyme, Badcast, Cupola, Dementify, Der Hunds, Dishonored, Dreg Starz, Eridan, Fragments Of Existence, Grimaze, Hecktic, hereAndNow, Hyperborea, Inflict, Ivory Twilight, Khanъ, Lab For Madness, Morrum, O.H, Occultum, Ophan и S.T.A.Y. Тъй като О.Н. и Khanъ са възпрепятствани и не могат да участват, тяхното място ще бъде заето от следващите две групи получили най-много гласове за участие: Escape From Inferno и Bleak Revelation. В случай на други отпаднали от програмата групи, те ще бъдат заменени (по ред) от, Chaplin’s Dream, Charda, Future Was Perfect, Il Pasaro, Magnetic и Vokyl.

Както ви е известно всяка група ще разполага с 20 минути концертно време и общо 10 минути за подготовка по представянето и освобождаване на сцената. На 4-ти юни ще видим четирима участници От всеки ден по двама участници ще бъдат избирани за представяне във финала Участниците ще бъдат оценявани от жури, чийто състав ще бъде представен в деня на откриването.

И тази година барабаните, усилватели и китарни кабинети ще бъдат осигурени отново от музикални магазини MUSIC DIVISION.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.