Last news in Fakti

21 Май, 2017 09:00 4 653 5

Совите отново не са това, което са! (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • туин пийкс-
  • twin peaks-
  • кайл маклоклан-
  • дейвид линч

Гостите на премиерата на "Туин пийкс" бяха помолени да пазят сценария в тайна

Совите отново не са това, което са! (ВИДЕО+СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

Режисьорът Дейвид Линч представи първия епизод от продължението на сериала "Туин пийкс", като заговори за високите дугласки ели, станали символ на загадъчния малък град, предаде "Ройтерс".

"Дугласките ели са красиви дървета и ние можем да чуем шепота от игличките им, движейки се в гората, докато се приближаваме и приближаваме и ето, вече сме тук" - каза Линч пред публиката в Лос Анджелис във все така енигматичния си стил.

Совите отново не са това, което са! (ВИДЕО+СНИМКИ)

Актьорският състав и създателите пазят в тайна подробностите за новия сезон, преди дебюта му по телевизия Шоутайм утре. Затова гостите на премиерата бяха призовани да не разкриват никакви детайли от сюжета на първите два епизода, показани в петък вечерта.

Совите отново не са това, което са! (ВИДЕО+СНИМКИ)

Совите отново не са това, което са! (ВИДЕО+СНИМКИ)

Загадъчността и чудатостите са част от есенцията на "Туин пикс" от началото на сериала, излъчван от телевизия Ей Би Си през 90-те години на миналия век. Той проследи пристигането на агента от ФБР Дейл Купър (Кайл Маклоклан) в малкото градче, за да разследва странните и свръхестествени обстоятелства около смъртта на тийнейджърката Лора Палмър.

Сценаристът и съпродуцент Марк Фрост каза, че новият сезон "трябва да е самостоятелен, изненадващ, различен и приковаващ вниманието, като първия".

Совите отново не са това, което са! (ВИДЕО+СНИМКИ)

Совите отново не са това, което са! (ВИДЕО+СНИМКИ)

"Това не е упражнение по носталгия, това е опит топката да бъде претърколена напред, както от разказвателна гледна точка, така и кинематографически" - каза той.

Много актьори от първоначалния състав се върнаха към ролята си, като Шерил Лий (Палмър), Медхен Амик (Шели Джонсън), Дейна Ашбрук (Боби Бригс). Към тях се присъединиха Наоми Уотс и Лора Дърн.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалата

    3 0 Отговор
    Велико, ще се гледа!
  • 2 Shmeker

    2 0 Отговор
    Утре вечер, чакам с нетърпение.
    Обаче много съжалявам, че няма да гледаме Шерлин Фен и Лара Флин Бойл.. Както и Джеймс Маршал..
  • 3 Shmeker

    1 0 Отговор
    Или пък ще участват?

    Коментиран от #4

  • 4 dexter

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Shmeker":

    Ще, ще. Отвори imdb.com и ще видиш.
  • 5 Shmeker

    1 0 Отговор
    Абе аз го гледах вече, по HBO 3 го даваха рано рано сутринта и нагласих да се запише.
    Мога да кажа, че е доста различен, дори бруталясва на моменти. Не може да се каже че е супер интересен, до някъде е като хорор. Но да видим какво ще се случи по-нататък, може да се променят нещата.