23 Май, 2017 16:46 1 779 0

ŠKODA подкрепя Детския празничен концерт за 24 май в столицата

  • 24 май-
  • детски-
  • концерт-
  • škoda-
  • софия-
  • еуратек

Събитието ще се проведе на 24 Май пред Народен театър „Иван Вазов”

ŠKODA подкрепя Детския празничен концерт за 24 май в столицата - 1

За шеста поредна година Еуратек ООД и РУО - София-град, организират Детски празничен концерт, посветен на 24 май - Денят на Българската просвета и култура и на славянската писменост. В концерта ще вземат участие над 500 ученици от Столичните училища, представяйки на сцена своите умения в българския народен фолклор. Концертът дава възможност за изява на талантливи български ученици и същевременно допринася за празничното настроение в Столицата.

Всички Столичани са поканени на празничния концерт, който ще стартира от 12 ч. до 17 ч. на 24 май, пред Народен театър „Иван Вазов”. Входът е свободен.

В концерта ще вземат участие: 144. СУ, Национална природо-математическа гимнация, 15. СУ, 49. ОУ, 67. ОУ, 23. СУ, 92. ОУ, 74. СУ, 140. СУ, НУКК - Горна баня, ансамбъл "Балканджийче" от град Елена. и много др.

Празничният концерт включва и представителни изяви на столични ученици и учители, работещи по проект „Твоят час“. Проектът „Твоят час“ е част от Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“ – 2014-2020, чиято основна цел е да създава условия за повишаване на потенциала на учениците и възможностите им за успешно завършване на средното образование чрез допълване, развиване и надграждане на техните знания, умения и компетентности, придобити в рамките на задължителната им подготовка в училище.

Вносителят на Шкода за България - Еуратек ООД подкрепя тази инициатива, с цел запазването на традициите, свързани с този светъл празник, както и да допринесе за празничното настроение в столицата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА