2 535 1

Лили Иванова издава албум без име (ВИДЕО)

Лили Иванова и Васил Горанов пред портрета Снимка: фейсбук
Лили Иванова и Васил Горанов пред портрета Снимка: фейсбук
Светослава Ингилизова

Лили Иванова издава нов албум, който ще излезе на 12 юни. В него ще открием три от вече познатите хитове, но с нов аранжимент и осем съвсем нови песни.

Портретът на певицата от художника Васил Горанов, който предизвика голям интерес в началото на миналата година, сега ще послужи за обложка на албума и на него няма да има графичен знак, нито дори името на звездата.

В официалния канал на Лили Иванова във фейсбук вече излезе една от новите песни. Тя се казва "Дали" по текст на Стефан Вълдобрев, музиката и аранжимента са дело на Веселин Веселинов - Еко.

Лили Иванова ще представи проектите си на национално турне, което започва на 18 септември в Летния театър в Стара Загора. Следват: Хасково - 20 септември, Враца - 28 септември, Самоков - 7 октомври, Сливен - 15 октомври, Шумен - 17 октомври, Добрич - 19 октомври,. Турът завършва в зала 1 на НДК на 25 октомври.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • незнайко
    Отговор
    1 09:12  13.06.17
    Откъде има сили тази жена да направи толкова концерта ? Сливен, Шумен и Добрич през ден, колкото да се предвижи оборудването. Това е похвално, макар много хора да и се присмиват.

Напиши коментар:


Публикувай