1 731 0

Уил Фарел и Марк Уолбърг отново в луда комедия (ВИДЕО)

"Баща в излишък 2" идва в българските кина на 10 ноември

Уил Фарел и Марк Уолбърг отново в луда комедия (ВИДЕО)
Стопкадър и видео: Youtube, ForumFilmBulgaria
Константин Карагьозов

В новата холивудска продукция "Баща в излишък 2" Уил Фарел и Марк Уолбърг се завръщат в ролите си на Дъсти и Брад в продължението на комедийния хит от 2015 г. "Баща в излишък", припомнят от ForumFilmBulgaria. Този път те ще трябва да се преборят със собствените си бащи – мачото и представител на „старата школа“ Кърт и свръхчувствителния и емоционален Дон. В ролите на двамата дядовци влизат ветераните Мел Гибсън и Джон Литгоу.

Дъсти и Брад са постигнали невъзможното – приятелство и мирно съществуване, докато споделят бащинството. Всичко върви гладко до момента, в който техните собствени бащи пристигат за Коледа и разклащат из основи крехкия мир помежду им. Ще могат ли двамата да пренебрегнат появилите се пукнатини в отношенията им и да работят заедно, за да докажат, че прогресивният им родителски стил работи? И дали ще успеят да осигурят на семейството си най-добрата възможна Коледа?

Режисьор на "Баща в излишък 2" е Шон Андърс ("Шефове-гадняри 2", "Баща в излишък"), който е и сценарист заедно с Джон Морис ("Семейство Милър"). В ролите са Уил Фарел, Марк Уолбърг, Мел Гибсън, Джон Литгоу, Линда Карделини, Джон Сина и Алесандра Амброзио.

"Баща в излишък 2" идва в българските кина на 10 ноември.

САЩ


Напиши коментар:


Публикувай