2 Юли, 2017 02:45 1 559 0

Фестивал на азиатската култура

  • фестивал-
  • азиатски-
  • култура
Фестивал на азиатската култура - 1

Над 120 участници и над 30 активности ще бъдат представени на първия Фестивал на азиатската култура. Събитието ще се проведе в неделя на лятната естрада в Борисовата градина.

Началото му е от 11.00 часа и ще бъде открито от Вицепрезидента на Р България Илияна Йотова, Министъра на туризма Николина Ангелкова, както и представители на 12 азиатски посолства у нас. Очакваме и кмета на град София Йорданка Фандъкова.

Първият фестивал на азиатската култура в България „Азия отблизо” се организира от посолствата на Виетнам, Индия, Индонезия, Иран, Китай, Монголия, Пакистан, Палестина, Сирия, Тайланд, Филипините,Южна Корея и Япония и се състои и с любезната подкрепа на Държавния културен институт към Министерството на външните работи, Министерство на туризма, Столична община, Международния дамски клуб, както и със съдействието на генералния спонсор на фестивала – Turkish Airlines.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА