1 072 0

Велинградските празници на културата 2017-а продължават (СНИМКИ)

Милена Богданова

На трети юли от 10:00ч. бе проведен пленер „Велинград в багри и ноти”, който е част от Велинградски празници на културата.

Децата от ЦПЛР-ОДК с удоволствие създаваха своите творения. Малките инстументалисти поднесоха музикалните си изпълнения на саксофон и флейта под ръководството на Катя Мирчева и Венера Ланджова.

Във връзка с Велинградски празници на културата се провеждат и спортни събития. Едно от тях е волейболният турнир, който бе организиран от Община Велинград съвместно с ВК „Велинградволей” с треньор Димитър Санкев.

От 19ч. на пл. „Николай Гяуров” талантливите деца от СКНТ ,,Силивряк” –гр. Ракитово с ръководител Светлана Стоева, изпълниха сърцата на публиката с прекрасните си изпълнения.

Концертната програма продължи с участието на ансамбъл „Драгиново” при ОНЧ „ Методий Драгинов 1936”, които внесоха много пъстрота и настроение.

Зашеметяващите момчета от ,, ВИВО МОНТАНА ” внесоха истински фурор на сцената. С техните изпълнения на балканска и ъндърграунд музика с иновативно звучене вдигнаха публиката на крака.Още по темата

Напиши коментар:


Публикувай