7 Юли, 2017 02:45 2 358 3

"Бягай!" в кината от днес (ВИДЕО)

  • бягай-
  • кино-
  • трилър-
  • психотрилър

Зловещият и интригуващ психотрилър по кината и у нас

"Бягай!" в кината от днес (ВИДЕО) - 1
Стопкадър и видео: Youtube

Един от най-големите независими хитове на годината – "Бягай!", който спечели както одобрението на критиката, така и на публиката в цял свят, ще провокира и родните зрители от днес в кината.

Режисьор и сценарист на "Бягай!" е Джордан Пийл, познат от успешното комедийно дуо "Key & Peele", който по изключително интересен и оригинален начин смесва елементите на напрегнат трилър и хаплив социален коментар.

Психотрилърът, от създателите на Коварен капан и режисьора Джордан Пийт, "Бягай!" – разказва за чернокож младеж, който е поканен да гостува в имението на родителите на бялата си приятелка. Много скоро, обаче, осъзнава, че има по-зловеща причина да бъде поканен там.

Крис (Даниел Калуя, "Сикарио") и приятелката му Роуз (Алисън Уилямс, сериала "Момичета") са стигнали до този момент от връзката си, в който той да бъде представен на родителите ѝ, затова те се запътват за един уикенд в имението на Миси (Катрин Кийнър, "Капитан Филипс") и Дийн (Брадли Уитфорд, "Спасяването на Мистър Банкс").

Първоначално Крис тълкува гостоприемното поведение на домакините като срамежлив опит да се справят с неловката ситуация, че приятелят на дъщеря им е чернокож. Но с напредването на уикенда редица все по-притеснителни открития го тласкат да разкрие истина, която дори не си е представял.

Еднакво зловещ и интригуващ, "Бягай!" е дело на сценариста и режисьор Джордан Пийл. Продуценти на филма са Джейсън Блум, Шон МакКитрик, Кейлъб Лондри Джоунс (поредицата "X-Men"), Стивън Руут (Няма място за старите кучета), Милтън Ховери, Бети Габриел, Маркус Хендерсън и Лекйт Станфийлд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сънчо

    1 1 Отговор
    Отдавна го гледахме. Струва си
  • 2 БГстража

    1 0 Отговор
    Както каза #1, отдавна сме го гледали....какви кина, какви 10 лева?
  • 3 Кавал Бареков

    1 0 Отговор
    Не бих дал 12 лв за билет