1 171 1

"Щурците" готвят грандиозен концерт във Варна

Спектакълът е под надслов „50 години „Щурците“

Снимка: Радио Тангра
Снимка: Радио Тангра
Константин Карагьозов

Уникален концерт-спектакъл очаква Варна на 14 Август 2017 г. Любимите на няколко поколения „Щурците“ ще се съберат с бивши членове на групата, гост музиканти и приятелите от Фондацията, с които над 3 часа ще пеят и ще свирят за многобройните свои почитатели вечните си и незабравими песни.

Под надслов „50 години „Щурците“ Кирил Маричков, Валди Тотев и Георги Марков, заедно с Иван Лечев и Славчо Николов като гост-китаристи, ще спрат времето и ще извадят от него всички онези мелодии, които са му дали вкуса и са оставили следи. В концерта ще участват и бившите членове на „Щурците”, както и група „Фондацията“.

Сантиментален и трогателен момент на сцената ще бъде виртуалното присъствие на Пеци Гюзелев, който почина преди 3 години. Непрежалимият китарист ще се включи от екраните и ще свири заедно с колегите си. В памет на Пеци „Щурците“ ще изпълнят няколко емблематични песни заедно с него, сред които ще е вечният им хит „Клетва“.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Вехти динозаври само Азис
    Отговор
    1 19:13  09.07.17
    Хаа, смешки! Нема си пусна я Миле Китич, Лепа Брена или Кондьо та щи ода на концерт на жици- пффф и колко салфетки моа фърла пред кучките та да ми вържат???! Свърши им времето на теа! Тва е положението! С таа музика БМВ-то не въри!

Напиши коментар:


Публикувай