Last news in Fakti

13 Юли, 2017 12:05 1 716 2

Red Hot Chili Peppers спират турнетата поради... старост (ВИДЕО)

  • red hot chili peppers-
  • флий-
  • чад смит-
  • турне-
  • концерт

Музикантите все по-трудно избутвали концертите си докрай и не се чувствали добре физически подготвени

Red Hot Chili Peppers спират турнетата поради... старост (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/АР

Членовете на американската рок група Red Hot Chili Peppers възнамеряват да изоставят дългите турнета, защото са надхвърлили 50 години и се чувстват стари и изморени, съобщава Contactmusic.

Сайтът се позовава на барабаниста на бандата - 55-годишния Чад Смит. Те все по-трудно избутвали концертите си докрай и не се чувствали добре физически подготвени, както на младини.

След изнурително шоу Смит и басистът на групата Флий пътували в бусче. Двамата се спогледали и споделили: "Колко ли дълго ще продължи това и ще можем ли да издържим?"

Музикантите нямали нищо против да записват албуми, но концертните турнета им идвали в повече. Имаме семейства и дългата раздяла с тях също ни тежи, твърдят музикантите. Световните турнета на Red Hot Chili Peppers обикновено са с продължителност година, година и половина.

Въпреки всичко бандата обичала срещите с публиката, но витаят съмнения относно това колко дълго ще могат да продължат в същото темпо


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалата

    2 0 Отговор
    Великани!!!
  • 2 майната

    1 2 Отговор
    Великани,но и аматьори...,не са ли чували за КОКО ДЖАМБО...:)
    Ще извъртят турнетата за 0 време ,че и албум ще запишат по пътя...