989 0

Гай Ричи все пак ще снима "Аладин"

Уил Смит, Наоми Смит и Мена Масуд ще бъдат звездите във филма

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Анатоли Стайков

Опровергавайки публикациите, че британският режисьор Гай Ричи има проблем с избора на актьор, който да "поведе парада", компания Disney оповести, че главната роля в планираната игрална версия на хитовата анимация "Аладин" е поверена на дебютанта Мена Масуд, съобщи Contactmusic.

В централните роли зрителите ще видят също холивудската звезда Уил Смит като Джина и актрисата Наоми Смит като принцеса Жасмин.

От съобщението, направено от Disney през уикенда, не става ясно на кого ще бъде поверена ролята на Джафар. Според скорошни публикации фаворит на Гай Ричи за образа на злодея е британският актьор Том Харди.

"Аладин" е поредната игрална версия на хитова анимация на Disney след "Книга за джунглата" и "Красавицата и Звяра". Компанията планира игрални адаптации и на анимационните си продукции "Цар Лъв" и "Мулан".

Анимацията "Аладин" (1992) стана най-касовият филм на годината, реализирайки 504,1 милиона долара в международния бокс-офис. Продукцията спечели две награди "Оскар" - за оригинална музика и песен от филм за "A Whole New World", припомня изданието.

Игралната версия на "Аладин", режисирана от Гай Ричи, трябва да излезе на екран на 29 март 2019 г.

Великобритания


Още по темата

Напиши коментар:


Публикувай