1 398 1

Почина Барбара Синатра

Вдовицата на Франк Синатра си отиде на 90-годишна възраст

Снимки: БТА/АР
Снимки: БТА/АР
Милена Трачева

Барбара Синатра, вдовицата на легендарния актьор и певец Франк Синатра, почина на 90-годишна възраст, съобщи АП.

От Центъра за деца "Барбара Синатра" оповестиха, че тя е починала от естествена смърт във вторник в дома си, в Ранчо Мираж, Калифорния. Тя си отиде почти 20 години след своя обичан съпруг.

В последните си мигове тя е била заобиколена от членове на семейството и приятели.

Барбара Синатра е четвъртата съпруга на Франк Синатра. Преди да се омъжи за певеца, бившият модел е известна светска персона в Палм Спрингс. След сватбата с великия музикант, тя става една от най-известните жени в света.

Тя се възползва от славата и известността, които съпътстват брака ѝ, за да събира средства и да работи за множество благотворителни каузи, повечето от които свързани с детския център, кръстен на нейно име, който тя и съпругът ѝ основават към медицинския център Айзенхауер. Отворена през 1986 г., центърът помага на жертви на физически, сексуален и емоционален тормоз и почти изцяло се финансира от средствата, отпуснати на ежегодния Голф турнир "Франк Синатра". От както е създаден, той е помогнал на повече от 20 000 млади хора.

Бракът ѝ с Франк Синатра е най-дългият за музиканта. Двойката се жени през 1976 г. и остава заедно до смъртта на Франк Синатра през 1998 г.

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Vasik Atanasova
    Отговор
    1 13:24  26.07.17
    щастлива жена

Напиши коментар:


Публикувай