28 Юли, 2017 04:36 5 717 0

Конъри, Шон Конъри (ВИДЕО)

  • джеймс бонд-
  • шон конъри-
  • даниел крейг-
  • агент 007-
  • роджур мур

Любимият Джеймс Бонд на британците продължава да е първият актьор, изиграл ролята

Конъри, Шон Конъри (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/АР

Броени дни след като беше оповестено, че 25-ият филм от поредицата за приключенията на Джеймс Бонд ще излезе на екран през ноември 2019 г., британско проучване установи кой е любимият актьор на нацията, превъплъщавал се в образа на прочутия агент 007, пише в. Daily express.

Филмовата поредица за Джеймс Бонд е най-дългата в историята на киното. За над 55 години в образа на тайния агент са се превъплъщавали актьорите Шон Конъри, Джон Лейзънби, Роджър Мур, Тимъти Далтън, Пиърс Броснан и Даниъл Крейг.

След като беше оповестено кога прочутият шпионин ще се завърне на големия екран, без да се изясни дали най-новият Бонд, Даниъл Крейг, ще се превъплъти в образа за пети път, във Великобритания е направено допитване с цел да установи кой е предпочитаният екранен агент 007 на нацията.

Резултатите от анкетата на YouGov, обхванала близо 3600 души, показват, че любимият Джеймс Бонд на британците продължава да е първият актьор, изиграл ролята - Шон Конъри. За него са гласували 27 процента от участниците в допитването. Следват Даниъл Крейг с 18 процента, Роджър Мур (13 процента), Пиърс Броснан (7 процента) и Тимъти Далтън (2 процента). "Бедният" Джордж Лейзънби, играл Джеймс Бонд само в един филм, не е получил нито един глас.

Междувременно изданието съобщи, позовавайки се на пожелали анонимност източници, цитирани от "Ню Йорк таймс", че завръщането на Крейг в ролята на агент 007 е "сигурно". "Бийте барабаните: Даниъл Крейг ще играе Джеймс Бонд поне в още един филм. Работата е опечена", твърдят неназованите източници.

Конъри, Шон Конъри (ВИДЕО)

Крейг носеше изтупаните костюми на агент 007 в четирите последни филма от поредицата. Дали той ще се превъплъти за пети път в образа обаче остава загадка. По темата се изговори много, след като през 2015 г. актьорът заяви, че по-скоро ще си отреже ръцете, отколкото да играе Джеймс Бонд отново.

За потенциални наследници на Даниъл Крейг в образа на прочутия агент от тайните служби се спрягат Идрис Елба, който може да стане първият чернокож Бонд, Том Хидълстън, Том Харди, Деймиън Луис, Ейдън Търнър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА