9 Август, 2017 11:43 2 829 1

Как се прави филм без пари (ВИДЕО)

  • мартин асенов-
  • белезите на времето-
  • филм

Мартин Асенов говори за филма "Белезите на времето"

Как се прави филм без пари (ВИДЕО) - 1

„Да правиш филми без пари не е толкова трудно, колкото човек може да си помисли. Щастлив съм да кажа, че имам голям кръг от приятели, които искат да правят филми преди всичко от желание.“ Това заяви режисьорът и сценарист Мартин Асенов пред Факти.бг

Асенов е режисьор на филма „Белезите на времето“. Главната роля в него се изпълнява от Станислав Яневски, който стана известен с участието си в поредицата „Хари Потър“.

„Ние кандидатстваме за няколко фестивала. Избрал съм актьорите преди всичко заради техните качества, а не защото са вече известни.

Те са много готини и като хора, като ние сме приятели и извън снимачната площадка. Ако искаш нещо от този живот трябва да го направиш сам, като извиненията, че нямаш време или пари, не трябва да бъдат част от твоя речник“, заяви Асенов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Sulio

    0 0 Отговор
    Пълни глупости ! Ходят,просят и мънкат,а техническото им качество е леле мале, за художественото - да не говорим. И ходят на фестивали вГорно Нанадолнище,Долно Уйно ,Каспичан и подобни и то и там не винаги ги одобряват. ЗАщо се мъчат и мъчат хората около себе си? Да се пишат "Творци" и да се правят на интересни по третостепенни сайтове? НАкрая стават за смях...