14 Август, 2017 07:45 1 779 0

Ринго Стар: Не живея в сянката на Пол Маккартни (ВИДЕО)

  • ринго стар-
  • пол маккартни-
  • бийтълс-
  • the beatles
Ринго Стар: Не живея в сянката на Пол Маккартни (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Барабанистът на The Beatles Ринго Стар не живеел в сянката на основателя на групата сър Пол Маккартни - двамата останали много добри приятели, съобщава Contactmusic.

Като доказателство за добрите отношения между двамата музиканти сайтът изтъква факта, че в най-новия албум на Ринго Стар "Give More Love" сър Пол има свой принос. Но на ливърпулските легенди не им оставало достатъчно време, което да прекарат заедно. Запитан за това какво е да се работи с Маккартни, Ринго коментира:

"Той е невероятен музикант, чудесен творец и отличен певец. По моето скромно мнение той е най-мелодичният бас китарист на света. Винаги е забавно, когато свирим заедно. Аз участвах в няколко негови албума през 90-те. Ние си оставаме много добри приятели!"

Ринго, който е на 77 години, е много доволен, че успя да повика своя бивш колега на помощ. Сър Пол пътува до Лос Анджелис, за да се включи в записите на новия албум на барабаниста.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА