1 697 0

Още един "Спайдърмен" (ВИДЕО)

Филмът ще излезе на екран през февруари 2019 г.

Анатоли Стайков

Компанията Sony оповести, че спин-офът "Silver & Black" на "Спайдърмен" ще се появи по екраните на 9 февруари 2019 г., съобщи Contactmusic.

Новият филм, режисиран от Джина Принс-Байтууд, ще излезе по екраните 4 месеца след оповестената премиера на "Venom" с участието на Том Харди през октомври 2018 г.

Феновете вероятно ще са доволни, тъй като Спайдърмен ще е в същия свят, както в другите филми от поредицата, продуцирани от Sony. Наскоро от компанията увериха, че Паякът, в чийто образ се превъплъщава британският актьор Том Холанд, ще се появи в редица спин-офи.

Действието във всички тези филми ще е в света, който създаваме за Питър Паркър, поясниха от Sony. Има също вероятност Спайдърмен да се появи във "Venom" и "Silver & Black", макар че от компанията по-рано настояха, че спин-офите няма да са с неговото участие, въпреки връзката му с главните протагонисти.

Том Холанд потвърди, че в момента се работи над трилогия за Спайдърмен. 21-годишният актьор разкри, че "Спайдърмен: Завръщане у дома" ще бъде последван от други два филма.

САЩ


Още по темата

 • Правят филм за Венъм

  Правят филм за Венъм

  Един от основните врагове на Спайдърмен – Венъм, ще получи свой собствен филм, съобщи „Варайъти“. Лентата ще бъде продуцирана от ...
  27.03.2017
  1 048
  1
 • Том Холанд ще е най-добрият Спайдърмен

  Том Холанд ще е най-добрият Спайдърмен

  Том Холанд ще е най-добрият Спайдърмен досега. Това бе заявено от режисьора Джеймс Гън, цитиран от „Метро“. Холанд влиза в ролята на ...
  15.03.2016
  1 368
  0

Напиши коментар:


Публикувай