1 296 0

Как трябваше да завърши "Извънземното"

Друга сцена е трябвало да сложи точка на лентата

Снимка: YouTube
Снимка: YouTube
Росен Стойчев

„Извънземното“ е един от легендарните филми на Стивън Спилбърг. Неговият финал обаче е трябвало да бъде различен, съобщи Screen Rant.

Филмът излезе през 1982 г. и се превърна в най-печелившия към онзи момент. Той завършва с корабът на извънземното, който излита, изпратен от децата, които са се грижили за E.T.

“Това не трябваше да е сцената, която закрива филма. Оригиналната идея беше на финала да видите как всички деца играем „Тъмници и дракони“. След това камерата отива на покрива и там виждаме комуникатора, който работи. Тоест Елиът все още е във връзка с извънземното. Тогава обаче видяхме сцената с кората. Тя беше толкова добра, че нямаше как да има нещо след нея. Това беше умно решение“, заявява Робърт МакНътан. Той изигра ролята на големия брат.

През тази година филмът навършва 35 години. По този случай продуцентите му ще пуснат специално негово издание по кината.

САЩ


Още по темата

 • Преработват "Гамбит"

  Преработват "Гамбит"

  Идеята за филма „Гамбит“ ще бъде цялостно преработена. За това призна актьорът Чанинг Тейтъм, цитиран от Screen Rant. Филмът ще ...
  28.08.2017
  832
  0
 • Джон Сина става "Среднощен ездач"

  Джон Сина става "Среднощен ездач"

  Кеч звездата Джон Сина може да изиграе главната роля в екранизацията на сериала „Среднощен ездач“, съобщи Screen Rant. Филмът ще е по ...
  28.08.2017
  1 526
  0

Напиши коментар:


Публикувай