6 Септември, 2017 23:31 1 778 0

Кралят на попа на 3D (ВИДЕО)

  • thriller-
  • венеция-
  • джон ландис-
  • майкъл джексън

Триизмерна версия на видеоклипа "Thriller" на Майкъл Джаксън беше представена във Венеция 

Кралят на попа на 3D (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/AP

Режисьорът Джон Ландис представи триизмерна версия на видеоклипа си "Thriller" на Майкъл Джексън на кинофестивала във Венеция, като каза, че това е възможност още веднъж да бъде отдадена почит на Краля на попа, съобщи Reuters.

Триизмерният видеоклип беше представен заедно с документален филм за заснемането на оригинала, който досега не е показван в киносалоните.

Джон Ландис разказа, че оригиналът е заснет не по нечия блестяща идея, а защото Майкъл искал да се снима като чудовище. Певецът се свързал с него, защото харесал филма му "Американски върколак в Лондон".

Оригиналният видеоклип към песента "Thriller" е от 1983 г. Съвременните технологии са дали възможност на режисьора за по-добри визуални ефекти и звуков ремикс. Според Ландис публиката вече "може да го преживее, както Джексън е искал". Особено подходящ е триизмерният формат за танците. Той каза, че документалният филм към клипа показва Краля на попа "щастлив и весел" в творческия му пик.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА