Last news in Fakti

17 Септември, 2017 06:29 2 400 0

Лиъм Нийсън не иска да е екшън герой (ВИДЕО)

  • лиъм нийсън-
  • твърде лично

Британецът вече няма да снима трилъри и екшъни

Лиъм Нийсън не иска да е екшън герой (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/АР

Британският актьор Лиъм Нийсън хвърли в паника някои от по-младите си почитатели. Лиъм обяви, че възнамерява да загърби участието си в трилъри и екшъни, въпреки изгодните предложения, които постоянно получава, съобщава Contactmusic.

По думите на Нийсън, прочул се напоследък с поредицата блокбастъри "Твърде лично", той вече е прекалено стар, за да се прави на екшън герой."Хора, аз съм вече на 65! Време е да спра!", казва британецът

Въпреки отказа му да участва в подобни проекти, два трилъра с негово участие, които вече е заснел, предстои да излязат на екран. Става дума за "Hard Powder" в който Нийсън се явява в ролята на шофьор на снегорин в схватка с наркопласьори.

Вторият филм е "The Commuter", в който актьорът е застрахователен агент, който се справя с криминален план.

Нийсън постепенно се завръща и към драматичните персонажи. Един от тях го представи на кинофестивала в Торонто. Филмът, посветен на аферата "Уотъргейт", носи заглавие "Mark Felt:The Man Who Brought Down the White House".

Във филма Нийсън се превъплъщава във високопоставен служител от ФБР, съобщил ключовата информация на журналистите от в. The Washington Post за политическата афера.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА