24 Септември, 2017 22:00 2 927 2

Дарт Вейдър влиза във филма за Хан Соло

  • междузвездни войни-
  • дарт вейдър-
  • филм

Фенове очакват да видят героя в новата лента

Дарт Вейдър може да се появи в новия филм за Хан Соло, съобщи Screen Rant.

Режисьор на лентата е Рон Хауърд. Той беше назначен, след като последователно от поста бяха уволнени Фил Лорд и Крис Милър.

Вече има информации, че той е направил няколко промени в сюжета и е добавил няколко герои. Вътрешни източници свидетелстват, че има голяма възможност Дарт Вейдър също да се появи в лентата.

Смята се, че образът вече е бил на снимачната площадка. Актьорът Спенсър Уайлдин, който облече костюма на Вейдър в „Rogue One”, също е бил забелязан на снимачната площадка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 tost

    8 2 Отговор
    Тоя ми прилича на един от главатарите на империята на злото USA,единствено те имат над 800 военни бази по света. Държавата причинила най много нещастие сред народите.

    Коментиран от #2

  • 2 гост

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "tost":

    според мен Хари Потър ще бие Дарт Вейдър