837 3

Нели Петкова с нова песен (ВИДЕО)

Светослава Ингилизова

„Единствено мой“ е авторска песен на Нели Петкова. Текстът е на Ивайло Вълчев, аранжимент - Васко Иванов – Декстър. Лирик видеото е дело на Радостин Събев- Шошо.

На 7 октомври, по покана на „Българско Дружество Калгари“ , Нели Петкова ще е специален гост на юбилейния концерт „ 5 Години Българска Фолклорна Група „Хайде на хорото“. В концертната програма Нели е включила български народни песни в съвременни аранжименти и акапелни изпълнения, както и авторски поп песни.

Нели Петкова е първият български артист със самостоятелен концерт в Studio Bell, home of the National Music Centre – Калгари. Престижният арт център се състои от музей на канадската музика и впечатляваща концертна зала.

След концерта в Калгари, Нели Петкова ще отпътува до Ню Йорк, където ще приключи звукозаписите на съвместни проекти с американски автори.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Дръндьо
  Отговор
  1 07:38  26.09.17
  Женски му песни...Фантасмагории в наситено розово...
 • MenZis
  Отговор
  2 21:48  26.09.17
  Нелито горката куца и аранжимента , текста е харакири мелодията е дрън дрън пръц , когато беше при славиту имаше по добри изпълнения и песни , ма ко да прайш секи си мисли че е звезда , ма истината е че си звезда само дома , под душа
 • ЪРП
  Отговор
  3 11:43  02.10.17
  СТРАШНА ЛИГАВА ТЪПНЯЯЯ!!!! ИВАЙЛО ВЪЛЧЕВ ИЛИ ЯКО Я Е СЪБОТИРАЛ ИЛИ ВЕЧЕ ЯКО ТЪПОТИИ Е ВЗЕЛ ДА "МИСЛИ"..........+?!!

Напиши коментар:


Публикувай