27 Септември, 2017 14:33 2 291 0

Стивън Тайлър от Aerosmith пак го закъса със здравето (ВИДЕО)

  • aerosmith-
  • аеросмит-
  • стивън тайлър-
  • болест-
  • турне-
  • южна америка

Бандата отмени концерти в Южна Америка заради здравословен проблем на вокалиста си

Фронтменът на Aerosmith Стивън Тайлър има "неочакван здравословен проблем", който принуди групата да отмени четири концерта в Южна Америка, съобщи CNN.

Очаква се Тайлър да се излекува напълно. В изявлението на групата не се посочва какъв е здравословният проблем, но певецът не може нито да пътува, нито да изнася концерти.

Стивън Тайлър се извини на феновете. Фронтменът каза, че се чувства, сякаш ги е разочаровал. Той се надява да се върне на сцената в най-скоро време.

Бандата изнесе концерти в Рио де Жанейро миналата седмица и в Сао Пауло в понеделник. Стивън Тайлър е отпътувал за лечение след втория концерт. Отменени са шоутата на групата в Бразилия, Чили, Аржентина и Мексико.

CNN припомня, че през 2006 г. Тайлър се подложи на сложна операция на гласните струни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА