Last news in Fakti

28 Септември, 2017 11:42 2 755 1

Различното лице на Майли Сайръс (ВИДЕО)

  • майли сайръс-
  • нов албум-
  • изпълнителка-
  • певица-
  • песни-
  • студиен албум-
  • younger now

Изпълнителката пуска нов студиен албум, който отвежда меломаните на интересно и лично пътешествие

Майли Сайръс е готова с новия си шести студиен албум и няма търпение да го представи на феновете си.

Според издателите от Вирджиния Рекърдс/Sony Music, "Younger Now" е напълно различен и ще отведе меломаните на едно различно и неочаквано музикално пътешествие.

Световната премиера на албума е планирана за този петък (29 септември).

"Younger Now" е първият албум на звездата след страничния й проект "Miley Cyrus & Her Dead Petz" през 2015 г. и супер успешния й солов албум "Bangerz" през 2013г.

За създаването на този проект изпълнителката била вдъхновена от възобновената си романтична връзка с актьора Лиъм Хемсуърт, с когото вече са сгодени официално. Тя споделя, че това е "най-честният" й албум и с песните в него е направила "завръщане към корените си".

Всички 11 песни в албума, включително и дуетно изпълнение на песента “Rainbowland” със знаменитата кръстница на певицата - кънтри легендата Доли Партън, са написани и продуцирани от самата Майли и от Орен Йоел, с когото певицата работи и върху предишните си два проекта.

От албума до момента са издадени официалните сингли - "Malibu" и едноименният "Younger Now", както и IG парчето - “Inspired”.

Майли Сайръс, която освен като певица, се изявява и като композитор, актриса и активист, направи специална предпремиера на албума като покани екип на BBC Radio 1 Live Lounge в студиото си „Rainbowland“.

Ето и песните, включени в Younger Now:

1. "Younger Now"
2. "Malibu"
3. "Rainbowland" featuring Dolly Parton
4. "Week Without You"
5. 'Miss You So Much"
6. "I Would Die For You"
7. "Thinkin'"
8. "Bad Mood"
9. "Love Someone"
10. "She's Not Him"
11. "Inspired"


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДеФлОрАцИя

    10 0 Отговор
    Тая преди се беше остригала и приличаше на Спондж Боб кавдратни гащи.