Last news in Fakti

9 Октомври, 2017 15:35 2 209 0

Ловът на репликанти започна (ВИДЕО)

  • блейд рънър 2049-
  • райън гослинг-
  • харисън форд-
  • бокс-офис

"Блейд Рънър 2049" оглави бокс-офис класацията на Северна Америка

Ловът на репликанти започна (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/АР

Филмът "Блейд Рънър 2049" получи добри отзиви от критика и фенове, но не успя да затвърди успехите със солиден приход в кината, съобщава Contacmusic.

През дебютния си уикенд по кината високобюджетният филм се представи изненадващо слабо.

Продукцията зае първото място в бокс-офиса на Северна Америка, но с постъпления от едва 31,5 милиона долара, имайки предвид, че е заснета с бюджет от минимум 150 милиона долара.

И въпреки участието на двама актьори, които са любимци на не едно поколение дами - Харисън Форд и Райън Гослинг, анализаторите отчитат, че филмът е привлякъл основно мъжка публика.

Според наблюдателите една от причините за слабия касов дебют на "Блейд Рънър 2049" е продължителността на филма - цели 163 минути.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА