615 1

P.I.F канят на най-големия си концерт в София

Мартин Христов

Една от най-обичаните български банди – P.I.F, прекроява изцяло визуалната опаковка на сценичното си шоу. Тематични видео импресии към всяко парче и звукови атмосфери, създаващи филмово усещане у феновете, са част от новата лайв концепция на музикантите. Мястото на срещата е столичния клуб MIXTAPE 5 (голямата зала), датата е 8 декември, а билетите влизат в продажба в края на месеца.

Освен със зарибяващ микс от алтърнатив рок и китарен поп концертите на P.I.F винаги са се отличавали със сърцатите истории, с които фронтмена им Димо Стоянов интегрира в цялостно арт преживяване хитове като „Огън“, „Приказка“ и „Отлъчен“. Актьорският му талант и страстта за театър прозират както в лиричните текстове, така и в общуването с публиката, а на 8 декември това ще се случи и в мултимедията на най-мащабното шоу, което групата е правила в София. За да се фокусират максимално върху подготовката на събитието P.I.F. правят тримесечна пауза от столчината клубна сцена, което е прецедент в историята им. В момента групата завършва и видеото към „Дуел“, последният сингъл от албума P.I.F.5.

На 8 декември Димо, Иван Велков (китара), Юри Божинов (бас) и Мартин Профиров (барабани) ще направят премиерата на чисто ново парче с работно заглавие „Приятел“, а всеки закупил билет за концерта, ще го получи на CD като подарък на входа на клуба. Естествено, групата ще погали слуха на феновете с вече любими парчета като „Юли“, „Седем“, „Обещавам“ и хитове като „Колело“ и „Вали“.

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Пейтриътс ин Фешън
    Отговор
    1 23:39  15.10.17
    И кой ги слуша тея бе?! Побъркахте ли се да ми пробутвате Бг музика? А сръБете, а гръцкото? Сузанита нямаше ли да ви налее повече гледания и коментари? Защо пренебрегвате чалгата в тоя сайт? Всяка дискотека кани турски, гръцки и сръбски ДДжей, за да си оправи негативния баланс и да натръшкат кинти от пъпчиви пубери плащащи за менте алкохол! Не разбирам, защо вървите против течението...

Напиши коментар:


Публикувай