Last news in Fakti

14 Ноември, 2017 14:21 1 055 0

Отбелязаха Световния ден на добротата

  • велинград-
  • ден-
  • доброта
Отбелязаха Световния ден на добротата - 1

Кметът на Община Велинград д-р Костадин Коев посрещна възпитаници от 4 клас на СУ „Св. Св. Кирил и Методий“, които му връчиха подарък, с който да отбележат Световния ден на добротата. Да благодарят за доброто му сърце и за това, че винаги им помага.

Той благодари за оказания му жест и увери децата, че винаги ще бъде насреща и ще помага.

В сградата на ЦПЛР-ОДК Велинград, с директор Катерина Мирчева, също се отбеляза Световния ден на добротата.

Школата по изобразително изкуство с ръководител г-жа Венера Ланджова подреди изложба от рисунки по темата .

В програмата се включиха председателят на Детски и младежки парламент - Йоан Каръков, който прочете интересни факти за историята на деня, Калоян Прегьов от школата по саксофон, Десислава Кацарова от школата по флейта и двойката по спортни танци Йордан Атанасов и Никол Ангелова.

Гости на празника бяха Илиана Гешева и Ана Маркова от дирекция „ХСД“ към Община Велинград, както и деца от ЦСОП "Драган Манчов", които се включиха с техни рисунки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА