27 Ноември, 2017 15:29 2 710 3

Задава се нова трилогия на STAR WARS (ВИДЕО)

  • star wars-
  • междузвездни войни-
  • райън джонсън-
  • дисни-
  • disney

Режисьорът Райън Джонсън разкри подробности около плануваната четвърта трилогия 

Задава се нова трилогия на STAR WARS (ВИДЕО) - 1

Райън Джонсън, режисьорът на "Последните джедаи", разкри подробности за плануваната четвърта трилогия на поредицата "Междузвездни войни" на среща с фенове в Мексико, съобщи Contactmusic.

От студио Disney потвърдиха в началото на месеца, че Джонсън ще режисира още три филма от поредицата в следващите години, които ще бъдат отделени от сюжетната линия за историята на семейство Скайуокър и ще въведат нови герои.

"В самото начало съм на осмислянето каква ще бъде новата трилогия", каза Райън пред почитателите на поредицата.

>Четвъртата трилогия ще проследи събитията след оригиналните филми на Джордж Лукас от 1977 г. до 1983 г., предисторията с продукциите от 1999 г. до 2005 г. и настоящата трилогия от седми, осми и девети епизод.

Очакваният осми епизод "Междузвездни войни: Последните джедаи" ще излезе в средата на декември, а премиерата на деветия филм е планирана за лятото на 2019 г.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 изтървах си сапуна

    3 0 Отговор
    Гледах първия от най-новата трилогия обаче тъпо.....хванах си парчето....
  • 2 Хохи

    2 0 Отговор
    Развалиха хубавото филмче.
  • 3 Tiranus

    0 0 Отговор
    Правилното заглавие е " Задава се нова трагедия - star wars " !!!!!! То бива , то може ама това си е направо гавра с оригинала . Трябваше последните думи на Люк не да са че е време за края на джедаите , а на сагата и гаврата с тези които са на 40+ фенове !!!!!