Last news in Fakti

17 Декември, 2017 23:03 1 799 1

"Междузвездни войни" искат Оскар-и

  • междузвездни войни-
  • дисни-
  • оскар

От Дисни вече са започнали кампания за налагането на филма

От „Дисни“ са започнали кампания за налагането на „Междузвездни войни: Последният джедай в номинациите за наградите „Оскар“, съобщи Screen Rant.

Реакциите на зрителите след премиерата на филма бяха предимно позитивни. Все още не са излезли отзивите на критиците, но според запознати те също ще дадат висока оценка на филма.

Лентата ще кандидатства за всички технически категории за награда „Оскар“. От „Дисни“ обаче са решили да наложат Дейзи Ридли като номинация за най-добра женска роля и Марк Хамил за най-добра мъжка роля.

Според експерти „Междузвездни войни: Последният джедай“ може да счупи всякакви рекорди по приходи в премиерния си уикенд.

Седмата част на лентата нямаше особен успех в сезона на наградите. Тя обаче стана третият най-касов филм за всички времена.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 съвременните предизвикателства

    3 2 Отговор
    С пари и ЛОБИТА всичко става! Вижте какво стана в Сирия и Либия! Чудя се как "Южен парк" е още без Оскар...