3 463 3

Едва спасиха Пламен Сираков след инсулт

Лекарите в столична болница са се борили за живота му няколко часа

Константин Карагьозов

Инсулт е покосил актьорът Пламен Сираков, пише вестник "Телеграф". Той бил спасен по чудо в столичната болница "Токуда", където лекарите с часове се борили за живота му.

Заради мозъчния удар се наложило актьорските ангажименти на Сираков да бъдат преустановени. Най-много актьорът се изявява в театъра на Искра Радева - "Искри и сезони". Последно той трябвало да играе в юбилейното представление на спектакъла "Женско царство". Заради инсулта обаче се наложило Сираков да бъде сменен по спешност.

На негово място влязъл големият син на Георги Калоянчев - Ивайло. В Сатиричния театър пък Сираков играе само в една постановка - "Кради по-малко", където влиза в ролята на професора. Там за негов заместник е повикан Ивайло Христов.

Пламен Сираков е театрален и киноактьор, роден на 05.07.1952 година. През 1980 г. завършва актьорско майсторство във ВИТИЗ в класа на проф. Сашо Стоянов.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Президент Унгого Кобе
  Отговор
  1 11:57  12.12.17
  Е да Пламен Сираков са го спасили като се борили за живота му някилко часа.А в Кърджали 45 годишен нямало кой да го погледне няколко часа и се предал.Пък вие сами си направете сметката как трябва да е и кой трябва да хапва бой и кой не.

  Коментиран от #3

 • христо иванов
  Отговор
  2 19:31  12.12.17
  Да,защото е Пламен Сираков.А стотици обикновени хора биват оставяни да умрат ,без адекватна мед.помощ.
 • БОЛНИЦИТЕ И ПОЛИЦАИТЕ БАЧКАТ САМО
  Отговор
  3 09:10  14.12.17

  До коментар #1 от "Президент Унгого Кобе":

  За ГОЛЕМИТЕ КЛЕЧКИ. ДРУГИТЕ ГО .......

Напиши коментар:


Публикувай