12 Декември, 2017 11:21 5 643 3

Едва спасиха Пламен Сираков след инсулт

  • пламен сираков-
  • актьор-
  • инсулт

Лекарите в столична болница са се борили за живота му няколко часа

Едва спасиха Пламен Сираков след инсулт - 1

Инсулт е покосил актьорът Пламен Сираков, пише вестник "Телеграф". Той бил спасен по чудо в столичната болница "Токуда", където лекарите с часове се борили за живота му.

Заради мозъчния удар се наложило актьорските ангажименти на Сираков да бъдат преустановени. Най-много актьорът се изявява в театъра на Искра Радева - "Искри и сезони". Последно той трябвало да играе в юбилейното представление на спектакъла "Женско царство". Заради инсулта обаче се наложило Сираков да бъде сменен по спешност.

На негово място влязъл големият син на Георги Калоянчев - Ивайло. В Сатиричния театър пък Сираков играе само в една постановка - "Кради по-малко", където влиза в ролята на професора. Там за негов заместник е повикан Ивайло Христов.

Пламен Сираков е театрален и киноактьор, роден на 05.07.1952 година. През 1980 г. завършва актьорско майсторство във ВИТИЗ в класа на проф. Сашо Стоянов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Президент Унгого Кобе

    12 1 Отговор
    Е да Пламен Сираков са го спасили като се борили за живота му някилко часа.А в Кърджали 45 годишен нямало кой да го погледне няколко часа и се предал.Пък вие сами си направете сметката как трябва да е и кой трябва да хапва бой и кой не.

    Коментиран от #3

  • 2 христо иванов

    7 1 Отговор
    Да,защото е Пламен Сираков.А стотици обикновени хора биват оставяни да умрат ,без адекватна мед.помощ.
  • 3 БОЛНИЦИТЕ И ПОЛИЦАИТЕ БАЧКАТ САМО

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Президент Унгого Кобе":

    За ГОЛЕМИТЕ КЛЕЧКИ. ДРУГИТЕ ГО .......