1 443 3

Скалата със звезда на Алеята на славата (СНИМКИ)

На церемонията в Холивуд присъстваха многобройни почитатели на актьора, приятели, колеги и членове на семейството му

Снимки: БТА/АР
Снимки: БТА/АР
Анатоли Стайков

Дуейн "Скалата" Джонсън - професионалният кечист, преквалифицирал се в суперуспешен актьор, получи звезда на холивудската Алея на славата, предаде Fox News.

Звездата на 45-годишния Джонсън е 2624-ата на прочутата алея в Холивуд и се намира в близост до тези на главния изпълнителен директор на Световната федерация по кеч Винс Макмеън и жабока Кърмит.

На церемонията присъстваха многобройни почитатели на актьора, приятели, колеги и членове на семейството му, сред които майка му, брат му и дългогодишната му партньорка Лорън Хашиян. Преди броени дни беше оповестено, че двойката очаква второ дете, което за актьора ще бъде трето.

Джонсън не пропусна да благодари на всички, помогнали му да изгради успешна кариера.

"Успехът не идва сам, а се дължи на работа в екип. Дължа благодарност на всички хора, както и на семейството ми, че ми помогнаха да успея. Без тях нямаше да съм никой", сподели на церемонията актьорът, чиято кариера в киното започва преди 18 години.

Понастоящем Джонсън, познат с ролите си в "Мумията се завръща", "Кралят на скорпионите", "Сан Андреас" и филмите от поредицата "Бързи и яростни", е сред най-високоплатените актьори на планетата.

САЩ


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Скорпион29
  Отговор
  1 01:43  16.12.17
  Стойкаджия със селски роли! И някой да ми припомни някой силен запомнящ се филм с негово участие че аз не мога да се сетя.Хахаха кой Краля на скорпионите или Дуум или ония смешните приключенските ха-ха-ха кой? Ааа сетих се там където си партнираше с Марк Лоубърг където беше с второстепенна роля
 • ЕДИ КОЙ СИ
  Отговор
  2 02:44  16.12.17
  СКАЛАТА Е ПИЧ.....И КАТО АКТЬОР И КАТО ЧОВЕК...
 • Трапер
  Отговор
  3 17:21  16.12.17
  Запомнил съм добри роли и във филмите SNITCH(по истински случай) и и FASTER изпълняван с Chevrolet CHEVELLE! Респектираща фигура и характер !

Напиши коментар:


Публикувай