16 Декември, 2017 15:56 2 486 2

"Султаните на суинга" се събират отново (ВИДЕО)

  • dire straits-
  • зала на славата на рокендрола-
  • марк нопфлър-
  • bon jovi

Dire Straits може да свирят заедно във връзка с въвеждането на бандата в Залата на славата на рокендрола

"Султаните на суинга" се събират отново (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/АР

Групата Dire Straits може да се събере отново. Поводът е въвеждането й в Залата на славата на рокендрола, ако трябва да подготви свои изпълнения за церемонията, съобщи Contactmusic.

Басистът на бандата Джон Илсли заяви, че е твърде рано да се обсъждат каквито и да било планове за престижното събитие, но намекна, че сформирането отново на бандата е възможно.

"Не знам какво ще се случи - довери той пред сп. Rolling Stone. - Вестта бе изненадваща. Трудно ми е да направя прогноза. Трябва да обсъдим този въпрос и да преценим възможностите."

Групата ще бъде въведена в Залата на славата на рокендрола заедно с Bon Jovi и Тhe Cars.

Илсли ще бъде почетен заедно с бившите членове на Dire Straits - Марк Нопфлър, Пик Уидърс, Дейвид Нопфлър, Алън Кларк и Гай Флечър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    1 0 Отговор
    ....Легендарна рок група,много любима на много рок-фенове от по-старото поколение,оставила вечни хитове в рок-бокса на света!
    А за Марк-просто думите са излишни-неповторим,с винаги разпознаваем стил,изключително продуктивен дори до скоро!
    Мисля,че отдавна,отдавна още трябваше да са там-тъпите янки от Залата отново доказват,че крачат винаги след времето.......
  • 2 Любопитен

    0 1 Отговор
    Защо султани на рок музиката? Тея резаци ли са?