20 Декември, 2017 00:00 1 165 0

Джордж Клуни се заема с политически скандал (ВИДЕО)

  • джордж клуни-
  • уотъргейт-
  • сериал-
  • netflix

Носителят на "Оскар" ще снима сериал за аферата "Уотъргейт"

Джордж Клуни се заема с политически скандал (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Джордж Клуни ще снима сериал за скандала "Уотъргейт" за платформата Netflix, съобщи Hollywood Reporter.

Клуни ще е продуцент на сериала, но е възможно и да режисира някои епизоди. Сценарист ще е Мат Чарман, работил по "Мостът на шпионите" на Стивън Спилбърг.

Всяка серия от "Уотъргейт" ще е за някоя от ключовите фигури в скандала, довел до оставката на президента Никсън през 1974 г.

Джордж Клуни работи и по минисериал по "Параграф 22" от Джоузеф Хелър за "Парамаунт телевижън", в който ще изпълни една от главните роли, освен че ще режисира.

Клуни е поредната холивудска звезда след Никол Кидман, Рийз Уидърспун, Джулия Робъртс, Робърт де Ниро и Майкъл Дъглас, която насочва вниманието си към малкия екран.

Пътят на Джордж към славата тръгна от телевизията. Той направи големия си пробив като д-р Дъг Рос в хитовата медицинска драма "Спешно отделение".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА