Last news in Fakti

12 Януари, 2018 22:31 5 998 7

Най-добрите илюзионисти в Русия идват у нас (ВИДЕО)

  • илюзионисти-
  • братя сафронови-
  • мълния

Братя Сафронови ще смаят малки и големи в София и Варна

Най-добрите илюзионисти в Русия идват у нас (ВИДЕО) - 1

За първи път в България илюзионисти номер 1 в Русия - Братя Сафронови, ще представят най-новото си шоу „Мълния“. Това ще се случи на 11-и февруари в София (НДК, зала 1) и на 13-и февруари във Варна ДКС.

В мащабното, фантастично шоу „Мълния“, иновативните технологии се преплитат с илюзия, магия, вълшебство и каскади.

Престижното списание „FORBES“ обяви Братя Сафронови за „Илюзионисти номер 1 в Русия“. Братя Сафронови са победители и в номинациите: „World Best big illusion“ от международния фестивал „Wizard trophy“, „Най-добро илюзионно шоу“ на ежегодната церемония на Fashion TV, носители са на премия за „Принос към световната илюзия“ - „Wizard trophy“.

Едни от най-впечатляващите номера на Братя Сафронови са:

„Ходене по стена“ – номер в който Сергей Сафронов изкачва вертикална стена с височина 15 м., при температура минус 20 градуса по Целзий.

„Опасен влак“ – номер в който през Илия Сафронов минава влак, а в кулминацията той остава невредим. Илюзията е готвена повече от три години.

„Преминаване през стена“ – номер в който Сергей Сафронов преминава през тухлена стена на сграда, след което илюзионистът се показва през прозореца ѝ.

„Измъкване от аквариум под вода“ – номер в който Сергей Сафронов излиза от тесен аквариум пълен с вода за 1:30 м., освобождавайки се от белезници и четири катинара, заключващи капака на аквариума. Легендарната илюзия е изпълнена за първи път от великия Хари Худини през 1907 г.

За последните 15 г., магическите шоу-спектакли на Братя Сафронови са изумили повече от 5 милиона зрители по света. Шоу-спектакълът „Мълния“ е подходящ и за възрастни и за деца.

Билетите се разпространяват в касите на НДК (София), ДКС (Варна), мрежата на Eventim, OMV, Office1 и Orange.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Eee

    2 1 Отговор
    Бря!!!
  • 2 Българин

    7 7 Отговор
    На руснак пари не давам!:)Ще оберат публиката и ще избягат!:)Фокуси от 1907г.?Чак сега ли го откраднаха фокуса от Худини?:)

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Баче Кико

    9 1 Отговор
    Тия за какво ще идват,като имаме най добрият в цял свят фокустник...

    Вожда!!!
  • 5 Смирненски

    5 1 Отговор
    Една студена глътка илюзия по време на студената война) Евала, Братя винаги съм харесвал фокусите от малко дете. Добре дошли!
  • 6 Анонимен

    2 4 Отговор
    И Путин ли е в трупата?
  • 7 The TRAPPER

    1 0 Отговор
    Тези не са най-добрите. Най-добрите са в парламента ни.