2 995 3

Катрин Деньов е срещу #MeToo

Но да се осъждат ухажването и флирта като криминални деяния - това е малоумие!

Венцислав Михайлов

Катрин Деньов оглави женско движение срещу #MeToo.

Браво! Ей това са жени! Поучете се от французойките, загубени до безобразие отвъдокеански феминистки сноби!

Това коментира в профила си във Фейсбук Александър Воронов.

Право на всеки биологичен индивид е да хареса някого и да поиска близост с него. Дали ще бъде приет или отхвърлен е друг въпрос. Но да се осъждат ухажването и флирта като криминални деяния - това е малоумие!

По тази логика сонетите на Шекспир и серенадите под балкона или прозореца на любимия човек, би следвало да се криминализират.

Казанова щеше да е на кладата.

И романтиката, за която всеки мечтае - докосване на ръцете в киното; разходка ръка в ръка в парка и целувка в някоя тиха алея; горещ поглед през раменете на много хора в някое заведение; прегръдка на борда на някоя лодка, корабче или яхта, просто, за да се стоплите един друг и огънчето, пламнало от това; танц, в който искаш да сте по-близки ... - би била осъдителна ...

Хора, това е не просто смешно и жалко!

Това е противоестествено!

Природата ни е създала такива - да се търсим и да се опитваме да се спечелим, за да го има вида ни във възможно най-добрия му вариант.

Франция


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ТАСС
  Отговор
  1 08:16  11.01.18
  Великите хора , точно за това са велики !!!
 • Zax
  Отговор
  2 12:39  11.01.18
  Точно такова криминализиране иска Истамбулската конвенция!!! Не е за някакъв трети пол и т.н. както ни мажат очите! Скоро ще се криминализира и сексуалния живот въобще. Всяко гадже от преди 20 години ще може да каже че тя е размислила и че вече не е съгласна с това което са правили с някой преди 20 години и ще могат да ви тикнат в затвора като за изнасилване.
 • Томов
  Отговор
  3 16:02  11.01.18
  Да,ама Катрин Деньов е ЕДНА ИСТИНСКА ДАМА И ЖЕНА !! За разлика от ного други КОЩРАМБИ И ЖЕНСКИ КРОКОЗАВРИ !! ЕВАЛА НА КАТРИН!! ТАКА СЕ ПРАВИ !!

Напиши коментар:


Публикувай