Last news in Fakti

12 Януари, 2018 18:16 3 721 4

Световна музикална сензация представи дебютния си солов албум (ВИДЕО + СНИМКИ)

  • камила кабейо-
  • певица-
  • нов албум-
  • солов албум-
  • дебютен албум-
  • havana-
  • camila-
  • сингъл-
  • хит

Камила Кабейо се превърна в истинска сензация в света на музиката през 2017 година

Световна музикална сензация представи дебютния си солов албум (ВИДЕО + СНИМКИ) - 1
Снимки: Вирджиния Рекърдс

Камила Кабейо — певицата, която се превърна в истинска сензация в света на музиката през 2017 година, пусна своя дебютен солов албум.

Той носи нейното име — „Camila“ и вече е наличен и у нас.

Певицата определя албума като най-значимото, емоционално и лично изживяване. Тя описва „Camila“ като „невероятният саундтрак на живота ми през последната една година“.

Световна музикална сензация представи дебютния си солов албум (ВИДЕО + СНИМКИ)

Дебютният албум включва и международния мегахит Havana (с участието на Young Thug). Парчето е номер 1 в глобалния поп радио чарт и заема 2-ра позиция в класацията на Billboard Hot 100 в продължение на пет последователни седмици.

22 DAYS. #CAMILA

A post shared by camila (@camila_cabello) on Dec 21, 2017 at 3:55pm PST

Успехът на Havana обаче, не е първият номер 1 сингъл в соловата кариера на изпълнителката. Преди това тя оглавяваше класациите с парчето “Bad Things”, което направи с MGK.

Освен това Камила стана „първият №1 дебют за 2017 от жена изпълнител в Топ 40“. Havana е №1 в чарта на iTunes — Overall Top Songs, №2 в глобалния чарт на Spotify, №3 в щатския топ чарт на Spotify като от платформата обявиха Камила Кабейо за „четвъртия най-слушан артист в света“.

LETS !! GO !! 2018 !!! @rockineve

A post shared by camila (@camila_cabello) on Dec 31, 2017 at 11:42pm PST

Двойно платиненият до момента сингъл Havana има над 406 милиона слушания, а видеото в YouTube/VEVO е с повече от 301 милиона гледания. Във Великобритания сингълът оглави официалния чарт в продължение на пет последователни седмици и регистрира най-големия успех от жена изпълнител в чарта след Адел.

Световна музикална сензация представи дебютния си солов албум (ВИДЕО + СНИМКИ)
Снимка: Instagram

В края на 2017-та година Камила представи сингъла на две от най-престижните музикални събития в света — на сцената на европейските награди на MTV EMA и по време на Американските музикални награди за латино музика.

Победният ход на Havana по света продължава с платинени продажби в Канада, Австралия, Швеция и Ирландия, и златни в Нова Зеландия, Норвегия и Чили. Сингълът оглави класациите на iTunes в повече от 80 държави, сред които Великобритания, Ирландия, Бразилия, Мексико, Нова Зеландия, Германия, Испания, Португалия, Гърция, Холандия и други.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ABSYSK

    2 1 Отговор
    Светът тотално се е сбъркал, щом тая боза оглавява класациите !

    Коментиран от #2, #3, #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Ана

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "ABSYSK":

    Не е боза