Last news in Fakti

19 Януари, 2018 12:03 2 501 6

Валери Божинов влезе в театъра

  • валери божинов-
  • представление-
  • театър

Култови лафове на футболиста се използват в ново представление

Валери Божинов ще бележи успехи не само на футболния терен, но и в театрите. Не, спортистът няма да се преквалифицира в актьор... поне засега, но пък негови бисери се чуха от сцената на столичния театър "Сълза и смях" и по-конкретно в постановката "Жена ми се казва Борис", пише Women.bg

Колоритният футболист несъзнателно влезе в образа на драматург и култовата му реплика "Малко коте, секс има ли" се чува от устата на Румен Угрински, един от главните актьори в постановката. Припомняме ви, че легендарната реплика Божинов използва преди близо две години в опит да свали плеймейтката Бояна Генова. Към днешна дата "Малко коте, секс има ли" все още умело разсмива и може да бъде срещнато в шеговити коментари и картинки в социалните мрежи.

Използването на лафовете на Божинов обаче не свършва дотук. От сцената се чу и "Трепни, трепни, треперете-е-е-е", което се прочу като рефрен, след серия от видеа, в който Валери поздравява свои приятели с песента на сръбската фолк певица Цеца "Трепни".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мистър материал

    9 1 Отговор
    Божинов е пример за мутричка която не трябва да говори ни да се показва защото се злепоставя с простотията си, на запад материала работи в сектор услуги - общ работник, водопроводчик, сервитуд, копа полето, тука божинките са бизнесмени
  • 2 Като гост

    7 2 Отговор
    Той и в цирка е влязъл!!! Палячо!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Гост

    3 1 Отговор
    Смешко
  • 5 чичо Гошо

    0 1 Отговор
    Колкото и да не искам,спасението е ТЕРМИНАЛ 2.
  • 6 Защо така бе

    2 0 Отговор
    Изглежда потресаващо Божинов на снимката, като изкукуригал дрогиран араб