1 699 1

Последното шоу на сър Елтън Джон (ВИДЕО)

Прощалното турне на легендата ще включва 300 шоута в Северна Америка, Европа, Азия и Южна Америка

Снимки: БТА/АР
Снимки: БТА/АР
Анатоли Стайков

Британският певец сър Елтън Джон заяви в Ню Йорк, че последното му турне ще е тригодишно, преди да се посвети на отглеждането на двете си деца, съобщи Contactmusic.

70-годишният сър Елтън обаче няма да сложи край на кариерата си като музикант и композитор, която продължава повече от 50 години. "Надявам се да продължа да творя до смъртта си", каза той на пресконференция в Ню Йорк, предавана директно в интернет.

Известният певец, пианист и композитор поясни, че с това турне иска да благодари на феновете, които са го подкрепяли от началото на кариерата му през 70-те години на миналия век. Той взел решението за турнето през 2015 г., докато бил във Франция, а през следващите две години го планирал.

Елтън Джон отбеляза, че иска да прекарва повече време със семейството си и че двете му деца ще са на 10 и 8 години, когато турнето му приключи през 2021 г. "Приоритетите ми сега са децата и семейството ми", увери той.

Елтън Джон седна зад пиано и изпълни песните "Tiny Dancer" и "I'm Still Standing". Певецът носеше характерните си тъмни очила и яке в ярки цветове с надпис "Гучи обича Елтън".

Последното му турне ще започне с концерт на 8 септември в Алънтаун, Пенсилвания, и ще включва 300 шоута в Северна Америка, Европа, Азия и Южна Америка.

САЩ


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • коньо
    Отговор
    1 02:27  28.01.18
    Ай да са маха вече,че не моа го гледам тоя,трябвало е да се пенсионира преди десетилетия!!ало 2018 е!кой слуша дрънкащо пиано пллюс да пее некъв стар ангийски олигофренясъл дупедавец,ужас!!

Напиши коментар:


Публикувай