31 Януари, 2018 01:31 4 321 1

Кейт Уинслет: Съжалявам за лошите си решения

  • кейт уинслет-
  • уди алън-
  • харви уайнстийн

Кейт оправда преди време работата си с Уди Алън, като каза, че той е невероятен режисьор

Кейт Уинслет: Съжалявам за лошите си решения - 1
Снимки: БТА/АР

Кейт Уинслет каза, че "съжалява горчиво" за "лошите си решения" да работи с някои кинотворци, съобщи ВВС.

Актрисата не назова имена, а изреди "режисьори, продуценти и влиятелни хора, награждавани и аплодирани в продължение на десетилетия". Тя изглеждаше много развълнувана, докато приемаше почетната награда на Дружеството на лондонските кинокритици и призна, че изказването й е предизвикано от женските походи.

"След като жени от целия свят демонстрираха миналия уикенд, осъзнах, че не бих могла да се изправя тук тази вечер, без да споделя, че съжалявам горчиво за лошите си решения да работя с хора, с които ми се иска да не бях го правила - каза Кейт Уинслет. Ясно ми е, че като не казвам нищо, може да увеличавам тревогите на много смели жени и мъже".

Уинслет е работила с продуцента Харви Уайнстийн и неотдавна засне филм под режисурата на Уди Алън. Уайнстийн беше обвинен в изнасилване и сексуален тормоз от много жени, но отрича да е правил каквото и да било против волята им. Уди Алън пък беше обвинен от осиновената си дъщеря Дилън Фароу, че й е посягал като дете.

Кейт Уинслет: Съжалявам за лошите си решения

Миналата година Кейт оправда работата си с Уди Алън, като каза, че той е невероятен режисьор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гено

    1 0 Отговор
    С годините все повече прилича на Мадона,е само че е по висока