11 Февруари, 2018 01:30 2 748 1

Уесли Снайпс е искал да е Черната пантера

  • уесли снайпс-
  • филм-
  • черната пантера

Актьорът е имал идея за филма още през 90-те

Актьорът Уесли Снайпс е бил готов да изиграе ролята на Черната пантера в нереализиран филм през 90-те, съобщи Screen Rant.

По това време актьорът стана известен с ролята на друг супергерой – Блейд. Той признава, че дълго време се е опитвал да реализира идеята за филм за Черната пантера. В крайна сметка плановете му не са се реализирали.

„Тогава разговарях с режисьора Джон Сингълтън. Ние обаче имахме различни виждания. Аз си представях филма като този, който предстои да излезе. Да съчетаем африканската култура в едно високотехнологично общество. Просто беше трудно да намеря точния режисьор и точния сценарий.

Тогава все още ги нямаше и тези технологии, които в момента правят филмите за супергерои това, което са. Имах идея и за това как трябва да изглежда костюма. Бях във форма и щях а се справя“, заяви Снайпс.

Филмът за Черната пантера ще излезе по кината по-късно през този месец. Чадуик Босман ще изиграе ролята на героя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Евдоки

    2 0 Отговор
    Това е Бесният Язовец на снимката
    :))))