2 Февруари, 2018 01:26 4 465 0

Британска кино звезда изгуби бас, татуира се

  • том харди-
  • венъм-
  • леонардо ди каприо-
  • оскар

Актьорът Том Харди се е сдобил с татус в чест на колегата си Леонардо ди Каприо

Британска кино звезда изгуби бас, татуира се - 1
Снимка: БТА/АР

Британският актьор Том Харди е изпълнил облога си с холивудския си колега и приятел Леонардо ди Каприо и вече има татуировка в негова чест, съобщи Contactmusic.

Двамата актьори се обзалагат през 2016 г. по време на наградния сезон, предшестващ "Оскар"-ите. Изискването към губещия е да си направи татуировка, проектирана от спечелилия. До облога тогава се стига, тъй като Леонардо е убеден, че Том ще получи номинация за поддържаща роля във филма "Завръщането". Харди обаче е уверен в обратното и охотно приема баса.

Британецът все пак е номиниран в категорията за "най-добър поддържащ актьор", но впоследствие губи приза от Марк Райлънс. Ди Каприо същевременно триумфира с първия си актьорски "Оскар" за главната роля в "Завръщането".

Харди не крие, че след като е изгубил облога, се е опитал да се отметне, защото проектираната от Леонардо ди Каприо татуировка "не струва". В края на 2016 г. актьорът все още не е изпълнил условието да се татуира.

Британска кино звезда изгуби бас, татуира се
Снимка: Instagram

Сега обаче разпространено в мрежата фенско селфи с Том Харди разкрива, че британският актьор в крайна сметка се сдобил с дълго отлаганата татуировка - върху десния му бицепс вече пише "Лео знае всичко".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА