9 387 4

Бивша холивудска съпруга: Бракът ми с него беше ад

Бившата жена на Гари Олдман го обвини, че я е тормозел емоционално и физически

Бивша холивудска съпруга: Бракът ми с него беше ад
Снимки: БТА/АР
Анатоли Стайков

Доня Фиорентино, бившата съпруга на актьора Гари Олдман, нарече четиригодишния си брака с него "кошмар" и го обвини, че я е тормозел емоционално и физически, а след това е използвал славата и влиянието си, за да получи попечителство върху децата им, съобщи в. Mail on Sunday.

"Той открадна децата ми и съсипа живота ми" - заяви Фиорентино и настоя Олдман да поеме отговорност за действията си, макар и винаги да е отричал всичко.

Фиорентино и Олдман имат двама сина, които са вече на 20 и 18 години. Бившата манекенка се омъжи за актьора през 1997 г. само след 4-месечна връзка. Тя описа брака им като "катастрофа", от която е останала "съсипана".

Когато подаде молба за развод през 2001 г. Фиорентино заяви, че Гари Олдман харчи хиляди за алкохол и проститутки през уикендите, но той отрече обвиненията и обясни, че тя злоупотребява с пиене и хапчета и не е добра майка.

Фиорентино обясни, че е проговорила за брака си с Олдман, защото разказите на други жени са й дали сили. Тя призна, че и сама има принос за съсипания си живот и съжалява, че не е била майката, която заслужават децата й.

Преди Доня Фиорентино, Гари Олдман беше женен за актрисата Лесли Манвил, която роди сина му Алфи, както и за Ума Търман. След това той се ожени за певицата Александра Идънбъро през 2008 г. Двамата се разделиха през 2015 г.

През септември той сключи брак с изкуствоведката Жизел Шмит.

Великобритания


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • КироГ
  Отговор
  1 00:10  06.02.18
  Някакъв одавна забравен голддигър пробва да капитализира нещичко от шума около главния претендент за Оскар тая година.
 • гост
  Отговор
  2 08:14  06.02.18
  Той не е забравен, но тя е. Сега. със 5 брака явно има някакъв проблем с обвързването и лесно скача към олтара, но не се задържа дълго. Като знам жените как възприемат света, как една дума се казва, а те чуват и разбират друга, едно се прави, друго се мисли не мога да се съглася, че тази информация е достоверна. Ако е искала да го каже това е трябвало да го направи преди 20г.
 • Бай Благой
  Отговор
  3 08:56  06.02.18
  Като я тормозел, защо не се е развела? Да ева и миндилите да ева. Сега като има интерес започва да плюе. Като онези кокондрели, които след 20 години се сетили, че Доналд Тръмп ги бил опипвал в асансьора.. Аман от ку**и!!
 • гост 1
  Отговор
  4 18:11  06.02.18
  Тези лични креватни истории, проблеми в брака, разводи и емоционални изживявания на тая и оная взеха яко да дразнят !!! И аз си имам проблеми и в прочем всеки си ги има, какво да кажем мъжете като на 95% при разводите жената взима децата и къщата и то без ''известноста си'' ! Яко се омешиха истинският проблем за сексуалната физическа агресия със личните семейни проблеми във всяко семейство....а там вече знаем че , нещата не са бели и черни та дори вече смело може да се каже че на 70% причината за раздорите и раздялите в едно семейство идват от жените !!!

Напиши коментар:


Публикувай