18 Февруари, 2018 22:30 4 322 1

Томи Уайзау иска да е Джокера

  • томи уайзау-
  • джокера-
  • филм

Актьорът води кампания, за да получи ролята

Томи Уайзау иска да е Джокера - 1
Снимка: Shutterstock

Томи Уайзау започна кампания, за да получи ролята на Джокера, съобщи Screen Rant.

Уайзау нашумя покрай филма „Стаята“, който много хора определят като „най-добрия лош филм в историята“. Името му отново е актуално след биографичния филм „Катастрофалния артист“. За ролята си именно на Уайзау, Джеймс Франко спечели „Златен глобус“ за главна мъжка роля.

Сега актьорът се надява, че възобновената му слава ще позволи да получи ролята на Дожкера в предстоящия да бъде заснет филм за злодея.

„Да, искам да съм Джокера“, написа Уайзау в Twitter.

Той вече подкани феновете си да разпространят кандидатурата му за ролята. Вече се появиха информации, че филмът за Джокера ще се режисира от Мартин Скорсезе и няма да е част от филмовата вселена на DC, която се разпространява в момента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.