13 Февруари, 2018 18:07 3 973 0

Холивуд почете ТВ легенда (СНИМКИ)

  • манди патинкин-
  • холивуд-
  • алея на славата-
  • звезда

Актьорът Манди Патинкин получи звезда на Алеята на славата в Ел Ей

Холивуд почете ТВ легенда (СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

Ден след премиерата на седмия сезон на сериала "Вътрешна сигурност", в който изпълнява една от централните роли, актьорът Манди Патинкин получи звезда на холивудската Алея на славата, съобщи Contactmusic.

Звездата на 65-годишния Патинкин, известен основно с кариерата си в театъра и телевизията, е 2629-ата на прочутата алея в Холивуд.

Холивуд почете ТВ легенда (СНИМКИ)

На церемонията по откриването й актьорът Рупърт Френд, който също е сред звездите на сериала "Вътрешна сигурност", почете колегата си не само като актьор, но и като активист, подпомагащ каузата на бежанците по света.

Манди Патинкин от своя страна благодари на родителите си, които са го окуражили да преследва кариера в развлекателната индустрия.

Холивуд почете ТВ легенда (СНИМКИ)

Патинкин нееднократно е номиниран за най-престижните отличия за телевизия и театър - "Еми" и "Тони". Ролята в сериала "Болница Чикаго Хоуп" му носи "Еми" за най-добър актьор в драма.

За изпълнението си в "Евита" е удостоен с "Тони" за най-добър поддържащ актьор в мюзикъл.

Холивуд почете ТВ легенда (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА