18 Февруари, 2018 13:56 8 526 9

Нов филм за Велинград (ВИДЕО)

  • велинград-
  • филм-
  • реклама
Нов филм за Велинград (ВИДЕО) - 1

Новият рекламен филм за туристическа дестинация Велинград предизвика огромен интерес сред посетителите на 35-тата Международна туристическа борса, съобщават от управата на града.

Сюжетната линия е изградена върху преживяванията на младо семейство с две деца и влюбена двойка. Филмът проследява пристигането им до Велинград с теснолинейката и по живописното Чепинско дефиле. Представени са най-интересните забележителности, атракции, исторически места и културни събития.

Филмът е преведен на английски език. Изготвени са и два клипа за излъчване в електронните медии. Филмът и клиповете са финансирани от Община Велинград и са част от изпълнението на Стратегията за устойчиво развитие на туризма на дестинация Велинград 2016-2020 г.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    4 4 Отговор
    Във Велинград всичко е много хубаво, само да не бяха зашеметените помаци, съставляващи значителна част от управителния персонал на хотелите.
    Нервите могат да ти скъсат от некомпетентност и незаинтересованост.

    Коментиран от #7

  • 2 Метгонтан

    2 3 Отговор
    Пффффф само като видя табелата и веднага разбирам че е столицата на Спа. Който обича , мръсотията , калта и мизерията да иде в тая изпърдяна столица
  • 3 Велинград

    2 1 Отговор
    Велинград, прекрасна природа,минерални води и много хотели. Заповядайте
  • 4 Ана

    1 2 Отговор
    Има хотели които са прекрасни , но и тук като всеки град има проблеми
  • 5 Бай хой

    2 5 Отговор
    Помашка работа, първо да со оправят диалекта да не запецват като ги питаш нещо,нищо общо със спа абсолютно село ,добре че сс хотелите ,но и те са кофти.

    Коментиран от #8

  • 6 Дикембе Мутомбо

    1 1 Отговор
    Хайде оставете ги хората как говорят. Във всяка страна има диалекти. Всички ли искате да са като вас, където имате претенции, че говорите правилно?! Аз в България досега не съм бил на място, където да говорят езика ни такъв, какъвто е и книжовния.

    И за да не съм оф. Езерото Клептуза е огромно разочарование. Изключително малка площ, чакаш по 15-20 минути за водно колело, а като го вземеш се чудиш какво да правиш 30 минути в езерото с площ колкото баскетболно игрище някъде. И с още 10 водни колела, които те връхлитат. Димът, който се носи от едното близко заведение е непоносим. От другото заведение дим няма - изоставено и пустеещо.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Tarikata

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Бай хой":

    2765
  • 9 От Велинград

    1 2 Отговор
    Пълна пародия, не се лъжете.