Last news in Fakti

27 Февруари, 2018 10:07 7 213 1

Турне и още изненади от Bon Jovi (ВИДЕО)

  • bon jovi-
  • зала на славата на рокендрола-
  • ричи самбора-
  • джон бон джоуви

Бандата ще се събере в оригиналния си състав за въвеждането в Залата на славата на рокендрола

Турне и още изненади от Bon Jovi (ВИДЕО) - 1

Bon Jovi ще се съберат в оригиналния си състав за церемонията по въвеждането им в Залата на славата на рокендрола, съобщи Contactmusic.

Легендарната банда се готви да изпълни няколко песни на церемонията на 14 април в Кливланд. Сега става ясно, че за събитието Bon Jovi ще са в оригиналния си състав, т.е. с Алек Джон Съч и Ричи Самбора.

Алек напусна бандата през 1993 г., а Ричи го последва през 2013 г.

Двамата обаче ще се появят на сцената заедно с вокалиста Джон Бон Джоуви, барабаниста Тико Торес и изпълнителя на клавишни Дейвид Брайън.

"Разговорът ми с Алек по телефона за предстоящото събиране на бандата бе чудесен - заяви Тико Торес пред сп. Bilboard. - Предполагам, че когато се съберем със старите приятели, ще има много емоционални мигове".

Фронтменът на групата, 55-годишният Джон Бон Джоуви неотдавна разкри, че за предстоящото турне в 30 града в САЩ непременно ще обуе старите маратонки. "Нося едни и същи маратонки от 15 години - каза той. - Те ще са ми нужни за турнето".

То ще стартира на 14 март с концерт в Денвър и ще приключи на 14 май с шоу във Вашингтон.

Турне и още изненади от Bon Jovi (ВИДЕО)
Снимка: Shutterstock


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 usa

    3 0 Отговор
    The best