Last news in Fakti

5 Март, 2018 20:22 4 956 0

The Rolling Stones изобщо и не мислят за пенсия (ВИДЕО)

  • the rolling stones -
  • турне-
  • роулинг стоунс-
  • мик джагър-
  • кийт ричардс

Лятното турне на бандата няма да бъде последното

Фронтменът на The Rolling Stones Мик Джагър прогнозира, че тазгодишното лятно турне няма да бъде последното за състава, информира Contactmusic.

Бандата съобщи миналия месец, че ще осъществи поредица от концерти във Великобритания през летните месеци, което се случва за пръв път от пет години насам.

"Знам, че все някога ще настъпи моментът ,в който няма да искаме да изнасяме повече концерти, заяви 74-годишният Джагър. Но нямах предвид, че лятното ни турне във Великобритания ще бъде последното на бандата.

На същото мнение е и китаристът на състава Кийт Ричардс. Той заяви, че "някой от нас ще трябва да се строполи на пода", за да се разпаднат The Rolling Stones . Но според него това време още не е дошло.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА