Last news in Fakti

11 Март, 2018 11:53 3 466 0

Носител на "Оскар" се разведе тайно

  • гийермо дел торо-
  • оскар-
  • ким морган

Режисьорът Гийермо дел Торо разкри, че със съпругата му Лоренца са се разделили дискретно миналата година

Носител на "Оскар" се разведе тайно - 1
Снимки: БТА/АР

Режисьорът Гийермо дел Торо разкри, че със съпругата му Лоренца са се развели дискретно миналата година, съобщи в. Daily Mail.

Двамата бяха женени 31 години.

"Разделихме се през февруари и се разведохме през септември - каза режисьорът пред мексиканско списание. - Много малко хора обаче знаеха".

Само преди дни Гийермо дел Торо и сценаристката Ким Морган се държаха за ръка на церемонията за наградите "Оскар". В благодарствената си реч за отличието за най-добър режисьор той спомена нея и двете си дъщери, но не и съпругата си.

Носител на "Оскар" се разведе тайно

Режисьорът каза, че с Ким Морган са само приятели и тя не е причина за развода му. Двамата са започнали да работят заедно от края на лятото, а с Лоренца са се разделили през февруари.

Носител на "Оскар" се разведе тайно

Връзката на Гийермо дел Торо и Лоренца Нютън е от времето, когато са били студенти в Гуадалахара, Мексико. Тя е сценограф и е работила по неговия късометражен хорър "Доня Лупе" от 1985 г. Брак сключват през 1986 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА