13 Март, 2018 10:08 5 997 2

"Sex and Cigarettes" - новият албум на Тони Бракстън (ВИДЕО)

  • тони бракстън-
  • toni braxton-
  • албум-
  • нов-
  • сингъл-
  • сцена

С него певицата ще отбележи 25 години на сцена

През 2018 г. мултиплатинената певица и седемкратен носител на ГРАМИ - Toni Braxton, ще отпразнува четвърт век на сцената с нов студиен проект. Деветият албум на поп иконата е озаглавен "Sex and Cigarettes" и ще излезе на 23-ти март, 2018 г.

Това е първият албум на Toni след съвместния й проект с Babyface "Love, Marriage & Divorce" (2014 г.) и първият й самостоятелен албум след повече от десетилетие. Копродуцент на "Sex and Cigarettes" е самата изпълнителка. Албумът включва синглите "Deadwood" (септември, 2017 г.) и новото парче "Long As I Live", което Toni представи за първи път в петък, 9-ти февруари. Съавтор на текста и копродуцент на парчето отново е талантливата певица. Списъкът с песни включва и парчето "My Heart", в което Toni си партнира с Colbie Caillat.

През март, 2014 г. Toni Braxton бе последният носител на ГРАМИ, който заедно с Babyface се присъедини към актьорския състав на мюзикъла от Бродуей "After Midnight" като специална гост-звезда.
През май, 2014 г. вълнуващият мемоар на певицата "Unbreak My Heart" е публикуван от HarperCollins. Toni и сестра й бележат огромен успех с участието си в ТВ риалити сериала "Braxton Family Values", който се завръща на екран през март, 2018 г.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Том Джонс

    1 1 Отговор
    Малко й е късничко за секса, цигрите й да си ги пуши... Беше навремето...
    Последни напъни да спечели някой лев. Инересно кой е финансирал и убедил банка да заложи на Тонито. Но населението е тъпо и ще се върже на секса и цигарите...

    Коментиран от #2

  • 2 000

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Том Джонс":

    По-скоро за цигарите и е късно, вече половината свят се отрече от този гаден порок, тя за заглавие на албума си го слага