16 Март, 2018 22:30 6 764 2

Нов филм за агент 007 на хоризонта (ВИДЕО)

  • дани бойл-
  • джеймс бонд-
  • агент 007

Дани Бойл работи по сценария на следващата серия за Джеймс Бонд

Нов филм за агент 007 на хоризонта (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/АР

Режисьорът Дани Бойл работи по сценария на следващия филм за Джеймс Бонд, предаде The Guardian.

Дани Бойл каза, че си сътрудничи с Джон Ходж, който беше сценарист на "Трейнспотинг" и продължението "Трейнспотинг 2". И двата филма са режисирани от Дани Бойл.

Единственото, което разкри Бойл е, че в настоящето двамата с Ходж "работят по сценария", без да дава повече детайли.

Миналия месец беше съобщено, че британецът, който взе режисьорски "Оскар" за "Беднякът милионер", е първи в списъка на продуцентите за режисьор на 25-ия филм от поредицата за агент 007. Все още няма потвърждение кой ще застане начело на следващата продукция.

Нов филм за агент 007 на хоризонта (ВИДЕО)

Дани Бойл направи коментарите в Ню Йорк от червения килим за премиерата на новия телевизионен сериал "Trust", който ще стартира на 25 март по телевизия FX.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 народъ

    13 2 Отговор
    Е тука ви е силата,англосакси!Затова,снимайте си филми колко сте велики и се радвайте на живота!Но престанете да плашите Русия,че всички агенти 007 няма да ви спасят задника!
  • 2 Агент 00Серсем

    10 2 Отговор
    На бас, че в следващата серия Бонд, ще се пудри с "Новичок" под мишниците и нищо няма да му има и ще тръшка креватно красива усраинка и заедно, ще избият 102 руски шпионина и.....аве гледайте, ще видите до къде стига болната английска фантазия !