Last news in Fakti

24 Март, 2018 22:29 2 948 4

Работят по нов филм за "Матрицата"

  • матрицата-
  • сценарий-
  • филм

В момента се пише сценарият на филма

Сценаристът Зак Пен обяви, че работи по нов филм за „Матрицата“, съобщи Cinema Blend.

През последните няколко години непрестанно се говори за евентуални нови филми по трилогията. Сега Пен за първи път официално обяви, че работи по филма.

„В момента работя по „Матрицата“. Това е поредица, която наистина искам отново да видя на екран. В момента работим с Warner Bros. От години се опитвам да придвижа проекта. Дано да се получи. Има и други неща, по които работя“, заяви Пен.

Пен е сценаристът на новия филм на Стивън Спилбърг - „Играч първи, приготви се“. Смята се, че Майкъл Б Джордан е евентуален фаворит за главната роля в новите филми по „Матрицата“, като в момента се водят преговори.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мехмед бей

    4 0 Отговор
    Филъм ли то вече стана реалнос влизаш в нета и кво да видиш КОМЕНТАР и бой на думи
  • 2 нееее

    1 1 Отговор
    Матрицата ми е един от 3те ми най-любими филма.Още като излезе 3тата част,си мечтаех за продължения.Даже скоро четох,че братята/сестри Уашовски,биха направили продължение,САМО ако Киано участва.Без тях,няма да е същото.
  • 3 хомо

    1 1 Отговор
    Като всеки филм "пожънал" успех в първите си части сега искат да развалят поредицата! Без Киано няма да е същото
  • 4 Ved

    0 0 Отговор
    Боза е тоз филм